Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Vitalen Vakfı’na Teşekkür Ziyareti

Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu müdiresi Sayın Hatice BAYRAK Vitalen Vakfı’na, desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz yıl yurt yemekhanesine gıda yardımında bulunduğumuz Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu) müdiresi Sayın Hatice BAYRAK Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sabri KARAMAN tarafından karşılanarak ağırlandı. Görüşmede Sayın BAYRAK desteklerinden dolayı memnuniyetlerini Vitalen Vakfı’na hediye ile iletti.

Vitalen vakfı olarak, Ankara Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdiresi Sayın Hatice BAYRAK’a takdim ettikleri hediye ve ziyaretlerinden dolayı candan teşekkürlerimizi sunarız.