imza

Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sabri Karaman ve Koordinatör Tevfik Yılmaz, Altındağ Belediye Başkanı Sayın Asım Balcı’yı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Vitalen Vakfı’nın kuruluş süreci, eğitim bursu ve ihtiyaç sahiplerine yardım faaliyetleri hakkında bilgilendirme ve bu alanlarda gerçekleştirilecek projeler hakkında konuşuldu. Görüşmede ayrıca Vitalen Vakfı, toplumsal değerleri ve ihtiyaçları gözeten sosyal sorumluluk ve yardım projeleri üzerinde hassasiyet ile durulduğunu, yürüttüğü tüm projeleri modern dünyanın araçlarını kullanarak gerçekleştirdiğini belirtti.

Vitalen Vakfı olarak Sayın Asım Balcı’ya bizlere göstermiş oldukları samimiyet ve misafirperverlik için çok teşekkür ederiz.