Ankara Mutlu Yuva Derneği’nden Vitalen Vakfı’na Ziyaret

Ankara Mutlu Yuva Derneği Müdürü Sayın Veli ŞAHANALAN ,Genel Sekreteri Sayın Tahsin GÜNAY Ve Mutlu Yuva Derneği Keçiören İlçe Temsilcisi Sayın Mesude KESKİN Vitalen Vakfı’na desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız işbirliklerinden dolayı Dernek Müdürü Sayın Veli ŞAHANALAN ,Genel Sekreteri Sayın Tahsin GÜNAY, Keçören İlçe Temsilcisi Sayın Mesude KESKİN Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sabri KARAMAN tarafından karşılanarak ağırlandı. Gerçekleştirilen görüşmede Sayın ŞAHANALAN, Sayın GÜNAY Ve Sayın KESKİN desteklerinden dolayı memnuniyetlerini teşekkür plaketi ile iletti. Geleceğe yönelik projelerle ilgili protokol imzalanması konuşuldu.

Vitalen Vakfı olarak, Ankara Mutlu Yuva Derneği Müdürü Sayın Veli ŞAHANALAN, Genel Sekreter Tahsin GÜNAY’a ve Keçören Temsilcisi Sayın Mesude KESKİN’e bu kıymetli ziyaretlerinden ötürü candan teşekkürlerimizi sunarız.