Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sabri Karaman, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çavdar ve Koordinatör Tevfik Yılmaz, Ankara Vakıflar Bölge Müdürü Sayın Ferhat Türkoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kamu yönetimi içerisinde köklü bir yeri olan ve geçmiş medeniyetimizin gelecek kuşaklara taşınmasını sağlayan Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne yapılan ziyarette, tanışmanın yanı sıra yeni kurulan Vitalen Vakfı’nın ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarını sürdürülebilir yöntemlerle gidermek misyonu ile gerçekleştirdiği faaliyetler ile ilgili çalışmalar değerlendirildi. Görüşmede ayrıca Vitalen Vakfı’nın kuruluş süreci, eğitim bursu ve ihtiyaç sahiplerine yardım faaliyetleri hakkında bilgilendirme ve geleceğe yönelik faaliyet alanlarındaki projeler hakkında konuşuldu.

Vitalen Vakfı olarak Sayın Ferhat Türkoğlu’na bizlere göstermiş oldukları samimiyet ve misafirperverlik için kendilerine çok teşekkür ederiz.