Bozyazı Kaymakamından Vitalen Vakfı’na Ziyaret

Vitalen Vakfı, şubat ayında meydana gelen depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Vitalen Vakfı, Bozyazı Kaymakamı Sayın Tuncay Topsakaloğlu’nu konuk etti. Sayın Topsakaloğlu, Vitalen Holding yönetim kurulu üyesi Sayın Kaan Uzunoğlu ve Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sabri Karaman tarafından karşılanarak ağırlandı. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde yapılan yardımlara destek olan Bozyazı Kaymakamı Sayın Tuncay Topsakaloğlu’na teşekkür plaketimiz takdim edildi. Ziyaret esnasında yeni vakıf binamız tanıtıldı, geleceğe yönelik faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Vitalen Vakfı olarak, depremzedelere yardımlarımızı ulaştırmamızda destek olan Bozyazı Kaymakamı Sayın Tuncay Topsakaloğlu’na kalbi teşekkürlerimizi sunarız.