imza

Vitalen Vakfı ile Faik Hızıroğlu İlkokulu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sabri Karaman ve Koordinatör Tevfik Yılmaz, Faik Hızıroğlu İlkokuluna ziyarette bulundu. Yapılan görüşmede maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere burs verilmesi için burs protokolü imzalandı. Vitalen Vakfı sadece lise ve üniversite öğrencilerine değil aynı zamanda maddi desteğe ihtiyaç duyan ilkokul öğrencilerine de burs imkânı sağlamaktadır. Ayrıca burs hakkını kazanabilmek için öğrencinin başarılı bir öğrenci olması gibi bazı şartlar aranır. Burslar öğrenim süresi kadar Ekim ve Haziran ayları arasında toplam 9 ay verilir. İmzalanan protokol ile Vitalen Vakfı, Faik Hızıroğlu İlkokulunda eğitim gören ve maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere bu kapsamda burs sağladı.