• Bizi Takip Edin:
Alternate Text

Vitalen Vakfı olarak düzenlediğimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı kapsamında bursiyer öğrencilerimizle buluştuk. Bu özel kamp, üniversiteli kız bursiyerlerimiz için hem eğitici hem de eğlenceli birçok etkinlikle dolu dolu geçti.

Şiir Yarışması: Yaratıcılığın Zirvesi
Kampımızda düzenlenen şiiir yarışması, katılımcıların yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu bir etkinlik oldu. Yarışmada dereceye giren öğrenciler, yaratıcı ve duygusal şiirleriyle büyük beğeni topladı. Kazanan öğrencilere ödüller takdim edilerek, yeteneklerinin takdir edilmesi sağlandı.

Renkli Çanta Boyama Atölyesi
Sanatsal yeteneklerini ortaya koymak isteyen öğrencilerimiz için düzenlenen çanta boyama atölyesi, büyük ilgi gördü. Katılımcılar, kendi tasarımlarını çantalara yansıtarak hem eğlendiler hem de özgün eserler ortaya çıkardılar.

Adrenalin Dolu Paintball
Paintball etkinliği, öğrencilerimizin takım çalışması ve stratejik düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı oldu. Heyecan dolu anların yaşandığı bu etkinlikte, öğrencilerimiz hem eğlendi hem de yeni arkadaşlıklar kurdu.

Tırmanma ve Parkur Heyecanı
Kamp boyunca düzenlenen tırmanma ve parkur etkinlikleri, öğrencilerimizin fiziksel sınırlarını zorlamalarına ve cesaretlerini test etmelerine olanak tanıdı. Bu etkinlikler, katılımcıların özgüvenlerini artırırken aynı zamanda takım ruhunu da pekiştirdi.

Özel Ziyaretçiler
Kampımıza, Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Selim Cerrah ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay da özel ziyaretlerde bulundu. Değerli ziyaretçilerimiz, kampın atmosferini yerinde deneyimleyerek öğrencilerimizle sohbet ettiler ve etkinliklere katılarak onlara destek oldular. Bu ziyaretler, öğrencilerimizin motivasyonunu artırarak unutulmaz anılar arasında yerini aldı.

Vitalen Vakfı olarak, Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı'nda bursiyer öğrencilerimize sunduğumuz bu eşsiz deneyimle gurur duyuyoruz. Hem eğitici hem de eğlenceli etkinliklerle dolu dolu geçen kampımız, öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunurken, yeni arkadaşlıklar kurmalarını ve unutulmaz anılar biriktirmelerini sağladı. Gelecek kamplarımızda buluşmak üzere!