Mazlumder Ankara Şubesi’nden Vitalen Vakfı’na Teşekkür Takdimi Ziyareti

Vitalen Vakfı, Mazlumder Ankara Şubesi’nden kıymetli ziyaretçilerini ağırladı.

Teşekkür Takdimi münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette vakfımızın konukları Mazlumder Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman YURT, Yönetim kurulu üyeleri Sayın Mehmet Yavuz AY ve Sayın İsmail ÜNAL Bey oldu. Vakfımızın Mazlumder’e desteklerinden ötürü gerçekleştirilen teşekkür takdimi görüşmesinde, kendilerini Vitalen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Kaan UZUNOĞLU ve Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sabri KARAMAN konuk etti. Takdim Belgesinin teslimi Sayın AY tarafından Sayın UZUNOĞLU’na gerçekleştirildi.

Vitalen Vakfı olarak Sayın Osman YURT, Sayın Mehmet Yavuz AY ve Sayın İsmail ÜNAL‘a değerli ziyaretleri ve çok kıymetli takdimleri için şükranlarımızı sunarız.

Vakıf Ziyareti