Vitalen Holding ve Vitalen Vakfı Mustafa Doğru’yu ağırladı.

Gazişehir Enerji Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Doğru teşekkür takdimi münasebetiyle Vitalen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Kaan Uzunoğlu, Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sabri Karaman ve Koordinatör Sayın Tevfik Yılmaz tarafından davet edilerek ağırlandı.

Sayın Mustafa Doğru tarafından vakfımıza ilettikleri yardımlar vesilesiyle gösterdikleri alicenaplık hususunda kendisine Sayın Kaan Uzunoğlu tarafından plaket takdim edildi. Vitalen Vakfı ise yücegönüllülükleri için hediye takdiminde bulundu. Vitalen Vakfı olarak, bulundukları bağışlarla daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmamıza vesile oldukları ve gösterdikleri alicenaplık için Sayın Mustafa Doğru Bey’e canı gönülden teşekkür ederiz.

Vakıf Ziyareti