Vitalen Vakfı’dan Ödül Takdimi ve Bilim Fuarı Açılışına İştirak

Vitalen Vakfı, Pursaklar Medine İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI açılışına iştirak etti. Okul öğrencileri tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği fuarın açılışında, Pursaklar Kaymakamı Sayın Mehmet YILDIZ, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa KILIÇGİL, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sayın Mehmet Vehbi POLAT ve Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sabri KARAMAN hazır bulundu. Açılış merasiminin ardından fuarda mevcut bulunan projeler incelendi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışını müteakip, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip ortaokulları öğrencilerini kapsayan "Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın Türkiye Finalinde Türkiye 2.'si olan Sayın Eslem Emin BAL ve Türkiye'deki resmi ve özel ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen MEF Fen ve Teknoloji Lisesi Proje Yarışmasında salgını önlemeye dönük yaptığı Matematiksel modelleme ile TÜRKİYE 2. si olan Sayın Yusuf Furkan POLAT’ a Vitalen Vakfı tarafından hazırlanan ödülleri takdim edildi.

Vitalen Vakfı olarak, dereceye girmiş öğrencilerimizi gönülden tebrik eder, eğitim hayatları boyunca başarılarının daim olmasını dileriz.

Vakıf Ziyareti