imza

Vitalen Vakfı ile Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sabri Karaman ve Koordinatör Tevfik Yılmaz, Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ziyarette bulundu. Yapılan ziyarette ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarını sürdürülebilir yöntemlerle gidermek misyonu ile ülkemizde ve uluslararası alanda çağdaş ve en ileri eğitim sistemlerinin uygulanarak yararlı bireylerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak adına iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Vitalen Vakfı tarafından Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim gören ve başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere karşılıksız burs sağlandı.