Vitalen Vakfı’na Türk Kızılayı Etimesgut Şubesi’nden Anlamlı Ziyaret

Vitalen Vakfı, Türk Kızılayı Etimesgut Şube Başkanı Sayın Ekrem KARABABA’yı ağırladı.

Türk Kızılayı Etimesgut Şubesi tarafından, 2022 Ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştirilen 1000 adet Ramazan ayı yardım kolisi kampanyasına katkılarından dolayı Vitalen Vakfı’na ziyarette bulunuldu. Türk Kızılayı Şube Başkanı Sayın KARABABA, Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sabri KARAMAN ve Koordinatör Sayın Tevfik YILMAZ tarafından karşılanarak ağırlandı. Ziyaret esnasında Sayın Karababa tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Vitalen Vakfı olarak Türk Kızılayı Etimesgut Şube Başkanı Sayın Ekrem KARABABA’ya kıymetli teşrifleri ve anlamlı takdimleri için canı gönülden teşekkürlerimizi sunarız.

Vakıf Ziyareti