İhtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarını sürdürülebilir yöntemlerle gidermek düsturuyla faaliyet gösteren Vitalen Vakfı, Vakıflar Ankara Bölge Müdürü Sayın Ferhat Türkoğlu’nu ağırladı. Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sabri Karaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Çavdar, Sayın Türkoğlu tarafından yapılan iade-i ziyaretle kendisini vakfımızda konuk etti.

Vakıfları, vakfedenlerin iradesi doğrultusunda, günümüz şartlarına uygun olarak yaşatmak, geliştirmek ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla Ankara bölgesinde çalışmalarını yürüten bölge müdürümüz Sayın Türkoğlu ile vakfımızın gerçekleştirdiği faaliyetler ve ilgili çalışmalar değerlendirildi. Geleceğe dönük çalışmalar hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Vitalen Vakfı olarak, Vakıflar Ankara Bölge Müdürü Sayın Ferhat Türkoğlu’nun vakfımıza gerçekleştirmiş olduğu iade-i ziyaret dolayısıyla kendilerine canı- gönülden teşekkür ederiz.