Vakıf Ziyareti

Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sabri Karaman ve Koordinatör Tevfik Yılmaz, Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ödül takdimi için ziyarette bulundu.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü himayesiyle ve Ankara İl Müdürlüğü organizasyonuyla gerçekleştirilen yarışmada üstün başarı gösteren Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması birincisi Dilanur Kurt, Hafızlık yarışması birincisi Abdullah Talha Elmalı, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması ikincisi Ömer Sefa Değirmenci, Hafızlık yarışması ikincisi Firuze Betül Akgöz, Ezan Okuma yarışması ikincisi Muhammed Enes Aydınlı adlı öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Öğrencilerin üstün başarısında katkısı bulunan hocalarına da çeşitli hediyeler iletildi. Vitalen Vakfı olarak dereceye giren öğrencilerimizi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder, eğitim hayatlarının devamında muvaffakiyetler dileriz.