Vitalen Vakfı’na Geleceğin Büyüklerinden Ziyaret

Vitalen Vakfı, Faik Hızıroğlu İlkokulu öğrencilerini ağırlamanın mutluluğunu yaşadı.

Faik Hızıroğlu İlkokulu öğrencileri Vitalen Vakfı’na ziyarette bulundu. Ziyarette geleceğin büyüklerine Müdür Yardımcısı Sayın Servet ODACI ve İdareci Sayın Selim YILDIRIM eşlik etti. Vakıf kültürünün tanıtılması amaçlanan ziyarette kendilerini Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sabri KARAMAN ve Koordinatör Sayın Tevfik YILMAZ karşıladı. Ziyaret esnasında çizgi film gösterimi gerçekleştirildi, kıymetli öğrenciler için hazırlanan ikramlar sunularak kitap hediye edildi.

Vitalen Vakfı olarak; ziyaretleriyle vakfımızı onurlandıran Faik Hızıroğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Sayın Servet ODACI, İdareci Sayın Selim YILDIRIM ve çok kıymetli evlatlarımız aynı zamanda vakıflarımızın gelecekteki temsilcilerine en kalbi teşekkürlerimizi sunarız. Evlatlarımıza eğitim hayatlarında muvaffakiyetler diler, hem ilimde hem de vakfetmede yarışacakları saadetli bir ömür temenni ederiz.