Vitalen Vakfı’na Teşekkür Takdimi

Vitalen Vakfı deprem sonrası yardım faaliyetleri ile teşekkür takdimine layık görüldü. Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi yönetimi tarafından Vitalen Vakfı adına teşekkür plaketi takdim edildi.

6 Şubat 2023 tarihinde vuku bulan deprem sonrası faaliyetlerine ivedilik kazandıran Vitalen Vakfı’na, Mersin’de bulunan Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi misafirhanesine yerleştirilen depremzedeler için gerçekleştirdiği yardım sebebiyle okul müdürü Nahit AKALIN elinden teşekkür takdimi yapıldı. Vitalen Vakfı için hazırlanan teşekkür takdim plaketleri, misafirhanede konaklayan depremzedeleri ziyaret eden ve aynı zamanda deprem bölgesini yerinde ve yakından incelemek üzere bölgede bulunan Vitalen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin UZUNOĞLU ve Vitalen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kaan UZUNOĞLU’na iletildi.

Vitalen Vakfı olarak; Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi okul müdürü Nahit AKALIN’a bizlere bu kıymetli takdimi layık gördükleri için teşekkürlerimizi sunarız.