Vitalen Vakfı’ndan Teşekkür Plaketi

Vitalen Vakfı Türkiye’yi derinden sarsan depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde yapılan yardımları ulaştırmaya yardımcı olan sivil toplum kuruluşlarına plaketlerimiz takdim edildi. Plaketlerimiz Vakfımız adına Vitalen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Kaan Uzunoğlu, vakıf gönüllülerimizden Gazişehir Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Doğru ve Vakıf gönüllülerimizden Öndaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İrfan Öndaş tarafından takdim edildi.

Vitalen Vakfı olarak, depremzedelere ulaştırdığımız yardımlara maddi ve manevi destek olan Özgür-Der Hürriyet Temsilcileri Sayın Mehmet Latif Rüzgar ve Yusuf Çelikal’a , Özgür-Der Batman Şubesinden Sayın Ramazan Çelikal ve Mehmet Ayrılmak’a, Diyarbakır Bilgi ve Erdem Vakfına candan teşekkürlerimizi sunarız.