Vitalen Vakfı’ndan Teşekkür Takdimi

Vitalen Vakfı depremin gerçekleştiği 6 Şubat 2023 tarihi itibariyle sahadaki çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Saha çalışmalarına destek vererek yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayan yardımseverlere teşekkür takdimleri vakfımız tarafından gerçekleştirildi.

Deprem bölgesinde bizatihi bulunup tespitleriyle gerekli yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada nokta atışı yapan, aynı zamanda dağıtım ve malzeme tedariğinde de ekibimize destek sağlayan Sayın Mehmet Ali KARCI ve Sayın Özkan CEYLAN teşekkür takdim plaketlerini Vitalen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin UZUNOĞLU ve Vitalen İnşaat A.Ş.  Yönetici ve Emlak Koordinatörü Sayın Şenol ŞENER’ in ellerinden aldı.

Vitalen Vakfı olarak; özverili çalışmaları ve gönüllü destekleriyle bu zorlu süreçte yanımızda yer alan Sayın Mehmet Ali KARCI ve Sayın Özkan CEYLAN’a canı gönülden teşekkürlerimizi sunarız.