Vitalen Vakfı’nın Kırtasiye ve Su Yardımları Suriye’de

Vitalen Vakfı, Suriye’de ikamet eden ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya aralıksız devam ediyor.

Suriye çadırkentlerinde yaşamını sürdüren öğrencilerin okulların açılmasıyla birlikte oluşan gereksinimleri Vitalen Vakfı tarafından tespit edilerek karşılandı. Öğrencilere çanta ve kırtasiye seti hediye edildi. Hediyelerin dağıtımı Fetih İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle nihayete erdirildi.

Çadırkentte yaşam mücadelesi veren ailelerin karşılamakta güçlük çektikleri temiz su ihtiyacı da dikkate alınarak gerekli çalışmalar sürdürüldü. Bölgeye temiz su sevkedilerek ailelere dağıtımı Fetih İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle sağlandı.

Vitalen Vakfı olarak, sürdürdüğümüz çalışmalarımızda desteklerini bizden esirgemeyen Fetih İnsani Yardım Vakfı yetkilileri ve saha ekibine canı gönülden teşekkürlerimizi sunarız. Kıymetli çocuklarımıza da eğitim hayatlarında muvaffakiyetler dileriz.