İHH İnsani Yardım Vakfı Ankara Şubesi’nden Vitalen Vakfı’na Anlamlı Ziyaret

Vitalen Vakfı, Ankara İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Sayın Hacı Bayram ŞAHİN’i ve İHH Yetkilisi Sayın Abdullah AYDOĞAN’ı konuk etti.

Sayın Hacı Bayram ŞAHİN ve Sayın Abdullah AYDOĞAN, Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sabri KARAMAN ve Koordinatör Sayın Tevfik YILMAZ tarafından karşılanarak ağırlandı. Gerçekleştirilen görüşmede Vitalen Vakfı ve Ankara İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yurt içi ve yurt dışı çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi paylaşımında bulunuldu. Sohbet esnasında aynı zamanda geleceğe yönelik çalışmalar konusunda her iki taraf da kendi faaliyetleri hususunda bilgilendirmede bulundu.

Vitalen Vakfı olarak, Ankara İHH İnsanı Yardım Vakfı Başkanı Sayın Hacı Bayram ŞAHİN ve İHH yetkilisi Sayın Abdullah AYDOĞAN’a bu kıymetli ziyaretlerinden ötürü candan teşekkürlerimizi sunarız.