Vitalen Vakfı | Vitalen Vakfı 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Burs Başvurusu Bilgilendirme
  • Bizi Takip Edin:
Alternate Text

Vitalen Vakfı 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Burs Başvurusu Bilgilendirme

Değerli Vitalen vakfı bursiyer adayları, 2024-2025 eğitim öğretim yılı burs başvuruları 16 Eylül 2024 tarihinde başlayacaktır.

Burs başvurularını 16 Eylül tarihinde burs başvurularının sistemden açılması ile birlikte mobil uygulamamız veya web sitemizden gerçekleştirebilirsin. (telefonunuz ile www.vitalenvakfi.org adresine girerek başvuru yapamazsınız. Telefondan başvuru yapabilmeniz için telefonunuzun uygulama mağazasından Vitalen vakfı uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.) Başvuru yaptıktan sonra başvuru durumunuzu web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden burs başvurularım alanından takibini yapabilirsin.

 

Burs Başvurusu Esnasında Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Başvuru Şartları:

  • Burs başvuru formundaki zorunlu alanlar eksiksiz bir biçimde doldurulmalıdır.
  • 2024 – 2025 eğitim öğretim yılı burs başvurularına Orta okul, Lise, Üniversite, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri başvurabilirler.
  • Bursun yatacağı hesabın bilgileri doğru olmalıdır (Banka adı, Hesap sahibi, IBAN).
  • Burs başvurusu esnasında istenen belgeler pdf formatında ve bütün belgeler tek bir pdf belgesinde birleştirilerek gönderilmelidir. Pdf dosyalarınız tek bir pdf haline getirmek için ilovepdf.com internet sitesindeki “Merge Pdf” alanından pdf haline getirdiğiniz belgelerinizi yükleyerek gerçekleştirebilirsiniz ( Pdf birleştirme uygulaması).
  • Birleştirme işlemi sonunda pdf dosyanızınız boyutunun 2 MB geçmemesi hususuna dikkat ediniz.
  • Burs başvurusu esnasında istenilen belgeler eksiksiz olmalıdır aksi takdirde burs başvurunuz geçersiz sayılacaktır başvuru esnasında acele etmeden istenilen belgeleri eksiksiz bir şekilde temin ederek eksiksiz başvuru yapmanız bu açıdan önemlidir. Başvuru süreci sizlerin rahatça başvuru yapabileceğiniz kadar uzundur. Hızlı ve önce başvuru yapmanız burs başvurunuzun değerlendirilmesi açısında pozitif bir etkiye sahip değildir bu bilgiler ışığında başvurunuzu yaparken dikkatli olmanızı ve evraklarınızın eksiksiz biçimde temin edip doğru şekilde tek bir pdf haline getirildiğinden emin olarak yapmanız başvurunuzun olumlu değerlendirilmesi açısından çok önemlidir.

 

Başvuru Esnasında İstenilen belgeler:

  1. BURS TAAHHÜTNAMESİ (indirilip ıslak imzalı olarak imzalanıp diğer evraklar ile birlikte imzalı halinin pdf formatına dönüştürülerek yüklenilmesi)(indirmek için tıklayınız)
  2. Dilekçe (Kendinizi kısaca ifade ettiğiniz bursa neden ihtiyaç duyduğunuzu içeren)
  3. Aktif Öğrenci belgesi (E-Devlet üzerinden barkodlu) (Öğrenci belgesindeki durum kısmında pasif yazan öğrenci belgeleri kabul edilmeyecektir eğer öğrenci belgeniz de durum kısmında pasif yazıyorsa okulunuz ile iletişime geçin)
  4. Aile Bireylerinin TAMAMINI Gösteren Vukuatlı Aile Nüfus Kayıt Tablosu (Anne, Baba ve tüm kardeşler dahil tablo)
  5. Üniversiteler için Transkript (E-Devlet üzerinden barkodlu veya Okuldan onaylı)
  6. Adli Sicil Belgesi (E-Devlet üzerinden barkodlu)
  7. Ailenin aylık gelir belgesi (Çalışan anne ve babanın)
  8. OKUYAN KARDEŞ var ise öğrenci belgesi
  9. Vesikalık Fotoğraf vesikalık fotoğrafınızı .jpg, .png veya .jpeg formatlarından birinde olacak şekilde başvuru formunda ki vesikalık fotoğraf alanına yükleyiniz (Pdf dosyanıza eklemenize gerek yoktur)