Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sabri Karaman ve Koordinatör Tevfik Yılmaz, Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, vakfın yürütmüş olduğu faaliyetlerden biri olan yurt içi ve yurt dışında eğitim gören ve başarılı ancak maddi desteğe ihtiyaç duyan üniversite öğrencilerine sağlanan burs faaliyeti hakkında görüşüldü. Bir diğer faaliyet alanlarından olan ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara, ihtiyaç duyduğu konulara yönelik tahsis edilen yardım faaliyetinin de konuşulduğu görüşmede, geleceğe yönelik faaliyet alanlarındaki projeler hakkında karşılıklı bilgi paylaşımında bulunuldu.

İştiraki olduğumuz ve çatısı altında faaliyetlerini yürüttüğümüz Vitalen Holding ailesi olarak Sayın Fethi Yaşar'a bizlere göstermiş oldukları samimiyet ve misafirperverlik için kendilerine çok teşekkür ederiz.