Vitalen Vakfı | Vitalen Vakfı 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Burs Başvuruları Başlıyor !

Vitalen Vakfı 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Burs Başvuruları Başlıyor !

Vitalen Vakfı 2024-2025 eğitim öğretim yılı burs başvuruları 16 Eylül 2024 tarihinde başlıyor. Sende vakfımızın burs programına dahil olmak istriyorsan hemen vitalen vakfına üye ol ve mobil uygulamamızı indir. Gelişmelerden haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutma.

Başvuru Kanalları : Web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden başvurularınızı yapabilrsiniz. Başvurunuzu 16 Eylül tarihinde burs başvurularının sistemden açılması ile birlikte yapabilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra başvuru durumunuzu web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden takip edebilirsiniz. Burs başvursu için istenilen belgeler ve şartlar yakın zamanda web sitemiz mobil uygulamamız ve sosyal medya platformlarımızda duyrulacaktır. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi bu kanallardan takip etmeyi unutmayınız.