Demetevler Kız AİHL’den Vitalen Vakfı’na Teşekkür Takdimi

Vitalen Vakfı, Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından gerçekleştirilen ziyaretle misafirlerini ağırladı.

Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdiresi Sayın Alime KAYA ve okul öğretmenleri, Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sabri KARAMAN tarafından karşılanarak ağırlandı. Gerçekleştirilen görüşmede geleceğe dönük iş birliği çalışmaları değerlendirilerek Demetevler Kız AİHL tarafından hazırlanan Teşekkür Takdimi vakfımızın faaliyetleri münasebetiyle vakfımız yönetim kurulu başkanı Sayın Karaman’a iletildi.

Vitalen Vakfı olarak Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Sn. Alime Kaya ve saygıdeğer öğretmenlerimize bu kıymetli ziyaretlerinden ve takdimlerinden ötürü canı gönülden teşekkürlerimizi sunar, Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitimlerine devam eden kıymetli evlatlarımıza eğitim hayatları boyunca muvaffakiyetler dileriz.