Edurese Akademi’den Vitalen Vakfı’na Kıymetli Teşrif

Vitalen Vakfı, Edurese Akademi Yönetimi’ni konuk etti. Vitalen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Kaan UZUNOĞLU, Edurese Akademi’nin teşekkür takdimini Akademi Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Yakup CİVELEK’in elinden teslim aldı.

Sayın CİVELEK ve Yönetim Kurulu üyelerinin teşekkür takdimi hususundaki teşrifleri, vakıf tarafından sevinçle karşılandı. Sayın CİVELEK ve üyeler, Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sabri KARAMAN ve Koordinatör Sayın Tevfik YILMAZ tarafından karşılanarak ağırlandı.

Vitalen Vakfı olarak, vakfımızın uluslararası öğrenciler için sağladığı katkıları vesilesiyle sundukları teşekkür takdimi ve pek muhterem ziyaretleri için Prof. Dr. Yakup CİVELEK ve Yönetim Kurulu üyelerine canı gönülden teşekkürlerimizi sunarız.