• Bizi Takip Edin:
Alternate Text

Vitalen Vakfı İletişim Seminerleri 4. Oturumu ile Devam Ediyor!

İletişim Seminerlerinin 4. oturumunda Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Sezai TÜRK ‘ü ağırlıyoruz. 03 Ocak Saat 19.00’ da Vitalen Vakıf Binasında gerçekleşecek olan “Algı, Gerçeklik ve Medya Okuryazarlığı“ konulu  bu özel oturumda  Prof. Dr. Mehmet Sezai TÜRK bizlere algı, gerçeklik ve medya okuryazarlığı konularında derinlemesine bir bakış sunuyor. Güncel iletişim dünyasının karmaşıklığını anlamak ve medya üzerinden doğru bilgi akışını sağlamak için önemli ipuçları ve stratejiler hakkında merak edilen herşey için hepinizi etkinliğimize bekliyoruz.

Seminer Bilgileri:

Tarih: 03. 01. 2024- 19.00

Konu:  Algı, Gerçeklik ve Medya Okuryazarlığı

Konuşmacı: Prof. Dr. Mehmet Sezai TÜRK

Konum: Vitalen Vakfı (Hacettepe Mahallesi Taşevler sokak No:5 Altındağ / Ankara)

Canlı Yayın: https://www.youtube.com/@VitalenVakfi

Nasıl Katılabilirsiniz?

Seminerimize ilgilenen herkes davetlidir. Genel Katılım: 03 Ocak Saat 19:00’da Vitalen Vakıf Binası 2. Kat toplantı salonunda seminere katılabilirsiniz. Seminerimiz ücretsizdir.

Seminerimize mobil uygulamamız veya web sitemizdeki etkinlikler bölümünden ulaşıp kayıt yaptırmanız yeterlidir.

Youtube Canlı Yayın ile Katılım: Eğer daha önce yapmadıysanız, https://www.youtube.com/@VitalenVakfi üzerinden YouTube kanalımıza abone olarak seminere canlı yayın üzerinden katılabilirsiniz.

Sizlerle bu özel etkinlikte buluşmaktan mutluluk duyarız. Herhangi bir sorunuz veya özel talebiniz varsa, lütfen bize [email protected] adresi üzerinden ulaşın.