• Bizi Takip Edin:
Alternate Text

Vitalen Vakfı Tarih Seminerleri’nin üçüncüsünde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Serbülend ARPA’yı ağırlıyoruz. Güzel sanatların en önemlilerinden birisi olan musikî, insanın fıtratında bulunan tabi bir ihtiyaç olup toplum hayatinda da etkilidir. Dr. Öğrt. Üyesi Serbülend ARPA'nın rehberliğinde, musikî sanatının İslâm dünyasındaki köklü yerini ve manevi bağlamdaki rolünü keşfetmeye davetlisiniz. 13 Ocak, Saat 16.00’da Vitalen Vakıf Binasında gerçekleşecek olan “Musikî Sanatı'nın İslâm'daki Yeri “ konulu seminerimize sizleri bekliyoruz.

Seminer Bilgileri:

Tarih: 13 Ocak 2024 - 16.00

Konuşmacı:  Dr. Öğrt. Üyesi Serbülend ARPA

Konu:   Musikî Sanatı'nın İslâm'daki Yeri 

Konum: Vitalen Vakfı (Hacettepe Mahallesi Taşevler sokak No:5 Altındağ / Ankara)

Canlı Yayın: https://www.youtube.com/@VitalenVakfi

Nasıl Katılabilirsiniz?

Seminerimize ilgilenen herkes davetlidir. Genel Katılım: 13 Ocak, Saat 16:00’da Vitalen Vakıf Binası 2. Kat toplantı salonunda seminere katılabilirsiniz. Seminerimiz ücretsizdir.

Seminerimize mobil uygulamamız veya web sitemizdeki etkinlikler bölümünden ulaşıp kayıt yaptırmanız yeterlidir.

Youtube Canlı Yayın ile Katılım: Eğer daha önce yapmadıysanız, https://www.youtube.com/@VitalenVakfi üzerinden YouTube kanalımıza abone olarak seminere canlı yayın üzerinden katılabilirsiniz.

Sizlerle bu özel etkinlikte buluşmaktan mutluluk duyarız. Herhangi bir sorunuz veya özel talebiniz varsa, lütfen bize [email protected] adresi üzerinden ulaşın.