Kırgızistan Manas Üniversitesinden Vitalen Holding ve Vitalen Vakfı’na Anlamlı Ziyaret

Vitalen Vakfı, Kırgızistan Manas Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Alpaslan CEYLAN ve  Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Mehmet Sezai TÜRK’ü konuk etti.

Kırgızistan Manas Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Alpaslan CEYLAN ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mehmet Sezai TÜRK, Vitalen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kaan UZUNOĞLU ve Vitalen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sabri KARAMAN tarafından karşılanarak ağırlandı. Gerçekleştirilen görüşmede iş birliği çalışmaları, Manas Üniversitesinde eğitim gören bursiyerlerimiz ve geleceğe yönelik faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu kıymetli ziyaretlerinden ötürü Vitalen Vakfı olarak Kırgızistan Manas Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Alpaslan CEYLAN ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mehmet Sezai TÜRK’e canı gönülden teşekkürlerimizi sunarız.