Vitalen Vakfı | Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampımızı Tamamladık!

Vitalen Vakfı olarak üniversiteli erkek bursiyerlerimiz için Gençlik Spor Bakanlığı Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı'nda harika bir kamp düzenledik. Katılımcılarımız, spor ve eğlence dolu etkinliklerle dolu dolu geçen kamp boyunca unutulmaz anılar biriktirdi.

Sporun Birleştirici Gücü: Voleybol ve Basketbol
Kamp boyunca düzenlenen voleybol ve basketbol turnuvaları, öğrencilerimizin takım ruhunu ve rekabetçi yanlarını ortaya çıkardı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı maçlar, katılımcıların enerjisini ve coşkusunu zirveye taşıdı. Takımlar arasındaki dostane rekabet, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi.

Doğayla Buluşma: Kano ve Okçuluk
Kano etkinlikleri, öğrencilerimize doğayla iç içe olma ve su sporlarının keyfini çıkarma fırsatı sundu. Kırşehir'in doğal güzellikleri arasında yapılan kano gezileri, katılımcılarımıza huzur ve keyif dolu anlar yaşattı. Ayrıca, okçuluk etkinlikleriyle öğrencilerimiz, hedefe odaklanma ve konsantrasyon becerilerini geliştirme şansı buldu. Okçuluk alanında atışlarını gerçekleştiren öğrencilerimiz, tarihi bir spor dalıyla tanışmanın heyecanını yaşadılar.

Değerli Ziyaretçiler
Kampımıza, eski milletvekili Mehmet Silay, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşleyen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Selim Cerrah gibi değerli isimler de ziyaretlerde bulundu. Bu özel ziyaretçilerimiz, öğrencilerimizle sohbet ederek onlara moral verdiler ve etkinliklere katılarak kampın coşkusunu paylaştılar. Bu ziyaretler, öğrencilerimizin motivasyonunu artırarak kampın unutulmaz anılar arasında yerini almasını sağladı.

Vitalen Vakfı olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı'nda bursiyer öğrencilerimize sunduğumuz bu benzersiz deneyimle gurur duyuyoruz. Spor, eğlence ve dostluk dolu etkinliklerle dolu dolu geçen kampımız, öğrencilerimizin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunurken, yeni arkadaşlıklar kurmalarını ve unutulmaz anılar biriktirmelerini sağladı. Gelecek kamplarımızda buluşmak üzere!