Vitalen Vakfı Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

Vitalen Vakfı deprem bölgesine yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. Ülkemizin doğusunda gerçekleşen ve 10 ilimizi etkisi altına alan deprem sebebiyle ortaya çıkan ihtiyaçlar yerinde tespit edilerek gideriliyor.

Deprem sonrası ortaya çıkan en büyük ihtiyaçlardan biri olan barınma, Vitalen Vakfı tarafından Hatay ilimizin Narlıca bölgesinde kurulan çadır kent ile karşılanacak. Kurulan çadır kentte depremzedelerin temizlik ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri alanlar ve çocuklar için eğitim alanları da inşa ediliyor.

Vitalen Vakfı olarak, çadır kent kurulma sürecinde bizlere destek veren Fetih Vakfı yetkililerine, yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize canı gönülden teşekkürlerimizi sunarız.