Vitalen Vakfı Yardım Malzemeleri ile Adıyaman’da

Vitalen Vakfı deprem yardım ekibi tarafından hazırlanan paketler Adıyaman’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Yerel bölge yetkilileriyle irtibatlı olarak 8 Şubat tarihi itibariyle ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere hazırlanan paketli ekmek, polar mont, çay gevreği, galeta, el feneri, kalem pil, karton çay bardağı, karton çorba kasesi, plastik kaşık ve işbirliği yapılan aşevlerine teslim edilmek üzere pilavlık bulgur, kırmızı mercimek, nohut, bulgur, makarnadan oluşan ihtiyaç malzemeleri paketlenerek ulaşım aracına yerleştirildi. Afetzedelere 9 Şubat tarihi itibariyle ulaşımı sağlanan malzemeler, Türk Silahlı Kuvvetleri yetkili personelleri tarafından dağıtılmak üzere teslim alındı.

Vitalen Vakfı olarak; destekleriyle hayra vesile olmamızı sağlayan tüm yardımseverlere teşekkürlerimizi sunarız.