Yardımların Yeni Durağı Malatya Oldu

Vitalen Vakfı tarafından depremin ilk anından itibaren titizlikle ve ivedilikle yürütülen yardım faaliyetlerinin yeni durağı Malatya oldu.

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen yardım organizasyonunda depremzedelere dağıtılmak üzere hazırlanan ve giyecek, su ve gıda malzemelerinden oluşan ihtiyaçlar temin edilerek dağıtımları için Malatya ilimize ulaştırılması sağlanmıştır. 9 Şubat tarihi itibariyle depremzedelere dağıtımları yapılmak üzere malzemelerin yetkililere teslimi gerçekleştirilmiştir.

Vitalen Vakfı olarak bölgenin ihtiyaçları hususunda bilgilendirmeleriyle bizlere destek veren Vakıflar Ankara Bölge Müdürlüğü yetkililerine ve bizlerden desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ederiz.